Referenties

05/06
2022

Maaike,

De coaching heeft me ervan bewust gemaakt dat ik ooit afwachtend over kan komen. Ik ben dat open gaan leggen en bespreekbaar gaan maken. Nu ligt de drempel bij mij lager om op een later tijdstip op zaken terug te komen. Ik zeg niet meer ‘laat maar…’. Ik heb nu minder moeite met uit te spreken wat ik vind en om terug te komen op situaties.”


28/02
2020

Evy schreef:

“De begeleiding heeft me inzicht gegeven in wie ik ben en hoe andere mensen mij zien. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn plek binnen mijn team en wat zij van mij verwachten. Ik voelde me veilig bij jou waardoor ik alles kon bespreken. Ik heb veel geleerd”.


22/01
2023

John schreef:

Ik heb inzichten gekregen in mijn manieren van opgaan met situaties. Hierdoor heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en weet ik nu in bepaalde situaties anders te handelen.


06/12
2019

Els schreef:

Het gaat weer goed met me. Ik ben dankbaar voor het traject dat we samen hebben doorlopen. Ik maak er nog dagelijks gebruik van. Dank daarvoor!


09/07
2022

Astrid schreef:

Goed was dat Jolande rechtstreeks is over alle zaken. Ook over de gevoelige. Het maakt dat ik me makkelijk laat gaan en me op mijn gemak voel om te zeggen wat nodig is.


06/06
2022

Karin schreef:

Ik ben anders gaan communiceren, anders gaan denken, letterlijk vertraging gaan inbouwen in mijn zijn, waardoor ik meer mijn grenzen ben gaan aangeven. Ik laat nu mijn hoofd en hart meer bij elkaar komen en weet mijn kwetsbaarheid al iets meer uit te spreken en te tonen. Door alle kennis ben ik me meer bewust over rollen, feiten, oordelen, missie en ankerpunten. Ik ben ook vaardigheden gaan ontwikkelen om beter voor mezelf op te komen. Ik kan dit nog niet altijd op een natuurlijke manier maar en op de goede weg!

Het was fijn samenwerken met Jolande. Ze was duidelijk en helder met een vleugje humor. Ze heeft me laten ervaren dat ik er mag zijn!


14/12
2021

Harry schreef:

Je hebt me inzicht gegeven. Dit was vaak confronterend en daardoor werd ik en word ik gedwongen om dingen anders aan te pakken. Dit werkte bevrijdend. Dat is wel de kern van de coaching geweest, denk ik.


18/11
2018

Arian schreef:

Mijn leerproces was met name het accepteren van onrust gevoelens en deze leren toe te laten. Tijdens de gesprekken voelde ik me op mijn gemak ondanks dat de onderwerpen veel gevoelens los maakte. Ik heb leren focussen op dat wat wat het werkelijke probleem is. Ik weet nu hoe ik het moet los laten.


11/10
2018

Paul schreef:

“De coaching heeft meer dan ik had verwacht voldaan aan mijn verwachtingen. Ik had niet voor mogelijk gehouden dat het slechts in 8 sessies mogelijk zou zijn zo’n verandering door te maken”.


03/01
2017

Anne schreef:

De samenwerking met Jolande vond ik erg prettig. Ik heb me gelijkwaardig gevoeld, op mijn gemak en vertrouwd. De afwisseling van mogen zijn wie je bent, met alle emoties en moeiten, maar daarentegen ook de volledige eerlijkheid wat soms hard kon zijn maar altijd waar en oprecht, deed mij goed.


5761 GA Bakel

Bergroosstraat 12

06-29308713

www.kanscoaching.com

copyright © 2020 - Kanscoaching      webdesign Beter Vindbaar B.V.      contact