Wie ben ik?

Mijn naam is Jolande van Kan, 58 jaar oud. Naast mijn begeleidingspraktijk Kan’s Supervisie en Coaching, ben ik werkzaam als adviseur HRM en begeleidingskundige binnen een zorginstelling. Recent sloot ik de opleiding aan het Land van Rouw af en ben ik bevoegd mensen te begeleiden bij verlies en/of rouw.
Mijn loopbaan ben ik eind jaren ’80 gestart als re-integratiebegeleider van arbeidsongeschikten. Daar heb ik gezien hoe het is je leven met een beperking te moeten (her)inrichten. Daar heb ik geleerd dat veranderingen moeilijk zijn, maar dat het juist de verandering is die je aanzet tot het maken van nieuwe keuzes en je helpen je verder te ontwikkelen.Deze ervaringen tezamen met de ervaringen nadien als arbo-adviseur en adviseur HRM draag ik mee in mijn rol als begeleider.Mijn begeleidingsstijl vindt daarin ook zijn bron en typeert zich als pragmatisch en mensgericht. Het persoonlijke verhaal is in mijn begeleiding steeds het uitgangspunt.
 Mijn doel is bereikt. Ik sta weer lekker in het werk, voel me goed en verrijkt met kennis en inzicht over mezelf” 

quote van een coachee

5761 GA Bakel

Bergroosstraat 12

06-29308713

www.kanscoaching.com

copyright © 2020 - Kanscoaching      webdesign Beter Vindbaar B.V.      contact